Het bos in met Totaal, 3 en 4 juli 2021

Al twee jaar geen reünie gehad door die verrekte Corona-pandemie. Nu na afloop van de zoveelste golf kon het weer, maar nog wel met 1,5 meter afstand in het achterhoofd en het liefst buiten. Dus na wat puzzelen bleek Tedje de Vries nog ergens over een stuk bos te beschikken, dat we in het weekeinde van 3 en 4 juli hebben kunnen gebruiken voor een bbq! De locatie is verder super geheim, want we sluiten niet uit dat er ook illegaal is uitgezonden op FM (ach ja, onverbeterlijk).

De opkomst was met 9 mensen groot: Rene van Basten, Frank Verbeek, Erik van Vliet, Erwin de Graaff, Iris van der Zee, Willem de Ridder, Tedje de Vries, Rob van den Heuvel en Peter van Alphen. Rene had een hoop bijzondere foto- en video-apparatuur meegenomen, waarvan je enkele resultaten op deze pagina kunt zien. Het werd nog lekker laat met een mooi kampvuur na de bbq.

Bijzondere dank aan de organisatie en de logistiek (zoals het opbouwen en afbreken van de tent) voor en na deze reünie verzorgd door Tedje de Vries, mevrouw de Vries, Rob van den Heuvel en Peter van Alphen.